Home » Pinparade data

PinParade data en informatie

 

Houd je van verzamelen? Dan is de Efteling PinParade echt iets voor jou! Efteling pins zijn er in allerlei soorten en maten en ze hebben allemaal een eigen Efteling-thema. Iedere maand komen er weer nieuwe pins uit. De pins zijn te koop in de Efteling, maar je kunt ze natuurlijk ook ruilen met andere pinverzamelaars of met Efteling-medewerkers met een ruilkoord.  

 Efteling PinParadedagen 

Iedere maand organiseert de Efteling een PinParadedag. De allernieuwste pins zijn vanaf die dag te koop in de souvenierwinkel Loetiek. Maar je ontmoet er ook andere verzamelaars met wie je Efteling pins kunt ruilen.  

De PinParadedagen zijn/waren op: 

Zondag 4 januari

Zondag 15 februari
Zondag 1 maart 
Zondag 5 april
Zondag 3 mei
Zondag 7 juni
Zaterdag 4 - 11 - 18 & 25 juli
Zaterdag 1- 8 - 15 - 22 & 29 augustus
Zondag 6 september 
Zondag 4 oktober

Zondag 1 november

--- Zondag 6 december ---

 

Wijzigingen onder voorbehoud.

 Tip: Wil je nog Efteling pins hebben om je collectie compleet te maken? Kom dan echt een keer naar een PinParadedag in de Efteling want er zijn dan altijd veel verzamelaars te vinden op het terras van restaurant Het Witte Paard. Daar valt meestal wel iets te ruilen.

De Efteling Pinparade.

De Efteling PinParade is de grootste verzameling Efteling pins die bestaat uit wel meer dan 350 pins!!! Je kunt alle voorradige pins nog kopen in de Loetiek in de Efteling.

Ook kun je Efteling pins ruilen in de Efteling. Je zoekt dan een  plek waar ze een pinkoord hebben. Een pinkoord is een soort keykoord met het logo van de Efteling erop. Op een pinkoord kun je pins prikken. Je ruilt altijd een pin die nog niet op het koord zit. Er zit van alles op het koord. Pins met leuke sprookjes figuren, die Anton Pieckse pins uit het smidje die je weer helemaal aan vroeger doen denken of zijn het toch die knotsgekken Carnaval Festival pins die jou aanspreken. Er zit van alles op en er valt altijd wel iets te ruilen.

Op een PinParadedag die elke eerste zondag van de maand wordt gehouden komen er altijd 1 of meerdere pins uit die gebaseerd zijn op een van de vele thema’s van de Efteling. Het is iedere maand weer een verassing voor iedereen. Je weet nooit wat er uit komt en zo verbaas je jezelf steeds weer.