Home » Gastenboek

Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Bjorn
5 maanden geleden

Hoi! Komt er binnenkort ook de pardoes pin in de webshop? Ik kan niet naar de Efteling en zal deze wel graag willen kopen

Eftelboy
6 maanden geleden

Hallo! Ik ben een paar dagen geleden begonnen aan mijn pincollectie, en heb er nu al 4. Maar ik kon in het park maar een paar pins vinden achterin het hoekje van In Den Ouden Marskramer. Kan ik ergens in de Efteling meer verkrijgen?

Eftelingie
10 maanden geleden

Hoi
Ik ben op zoek naar de Max en Moritz pinset. Kan iemand mij helpen?
(Sorry als dit niet hier mag gepost worden.)

Bjorn
een jaar geleden

Ik was zo blij dat ik deze site had gevonden, kon ik toch mijn pins kopen. Jammer dat dat niet meer wordt gedaan :-( Ik hoop dat er snel weer verandering in komt!

Jan de Groot
een jaar geleden

Ik wil graag weten waar jullie staan als een pins ruil dag is met de eerste zondag van maand ik ben zondag in de efteling geweest maar kon niets vinden en hoe laat is,het.

Ronald (beheerder Pinparade.nl)
een jaar geleden

Beste Jan, Jammer dat er afgelopen zondag niemand te vinden was om te ruilen in het park, Pinparade.nl was er inderdaad ook niet. Als we gaan ruilen in het park melden we dat altijd op zijn minst op onze facebook-pagina en sinds kort ook op de voorpagina die u nu bezoekt. Meestal sluit Pinparade.nl aan bij de groep verzamelaars die de eerste zondag van de maand bijeenkomt maar ook zij hadden deze keer andere bezigheden. Hopelijk treffen we elkaar de eerstvolgende keer al ruilend in het park.

bjorn
een jaar geleden

Pinverzamelaars opgelet, de 60 jaar jubileum pins inclusief kaartje is goedkoper geworden. Hij kost op dit moment nog maar 1,50. Misschien leuk om deze hier in de webshop te verkopen dan blijft het leuk om zo nu en dan hier iets te bestellen :-). Groeten

Bjorn
een jaar geleden

Hoi,
Sinds een tijdje verzamel ik Efteling pins, maar kan helaas niet vaak naar de Efteling. Door handelaren mis ik dus ook nog beste veel pins. (Bob en fabula) Ik vind het tijd worden dat de Efteling grotere oplages krijgt en misschien is het ook wel tijd voor een webshop voor mensen die niet naar het park kunnen en ook graag verzamelen. Wat vinden jullie hiervan?

Ronald
een jaar geleden

Jammer dat er nog vaak negatief wordt gedacht over het uitgeven van pins en dat mensen die pins om te ruilen kopen handelaren worden genoemd. Vroeger waren de oplagen groter en hingen de pins jarenlang aan het rek, de webshop waar niemand iets bestelde omdat een pin op marktplaats kopen vanwege de verzendkosten voordeliger was is terecht opgedoekt. Zelf hebben we regelmatig veel plezier met ruilen in het park omdat de groep verzamelaars tegenwoordig weer een stuk groter is en de beginnende verzamelaars een hoop pins in het park kopen om te kunnen ruilen tegen de oudere exemplaren die zij nog zoeken. Op deze wijze is het voor iemand die alles al heeft toch leuk om lekker op een terrasje pins te gaan ruilen. Verzamelen van Efteling-pins zonder daarvoor het park te bezoeken is nu eenmaal moelijker, het is begonnen met pins bijeen krijgen door te ruilen in het park en wat mij betreft mag het zo blijven. Ik zou zelf alleen erg blij zijn met veel meer uitgaven zodat je kunt kiezen welke je graag wilt sparen. Dit is echter alleen mijn persoonlijke mening, net zo waardevol als iedere andere.

Iris
een jaar geleden

Waarom staat de fabula pin en maar 1 stoomcarrousel pin in het schema?

Ronald (Beheerder Pinparade.nl)
een jaar geleden

Er ontbreken na onze laatste update van 19 januari inderdaad nog steeds enkele pins, deze zullen in de toekomst natuurlijk gewoon toegevoegd worden als we de tijd weer nemen om onze spullen bijeen te pakken voor het maken en bewerken van duidelijke foto's. Het is wel gebleken dat wij er niet naar streven de eerste te zijn met het tonen van nieuwere uitgaven, wij houden de site met plezier al 10 jaar bij als leuke aanvulling op onze hobby pins verzamelen. Bedankt voor het melden en wij hopen u ooit tegen te komen op één van de ruildagen zoals op zondag 2 februari in het carrouselpaleis.

Lars
een jaar geleden

Ik heb een vraag over Efteling E Initiaal pin.
Deze heb ik sinds kort overgenomen alleen valt mij op dat het logo niet op de achterzijde staat en de pin is lichtelijk flexibel. Ik twijfelde daarom beetje aan de echtheid van deze pin.
Hoort dit zo???

Ronald
een jaar geleden

Beste Lars,
Bedankt voor je bezoek aan Pinparade.nl.
De zilverkleurige Initiaalpin is inderdaad van erg dun metaal, zo dun dat het met gemak zou kunnen dubbelgevouwen. De achterkant laat enkel in de buitenste ring van de E het Epp-nummer zien.

Remeijsen
een jaar geleden

Waar kan ik zien wanneer er een nieuwe pin uitkomt en wanneer kan je ruilen en waar in het park

Ronald (beheerder Pinparade.nl)
een jaar geleden

Bedankt voor je bezoek aan Pinparade.nl en uw bestelling in de webshop. Zondag 5 januari zijn er weer verzamelaars aanwezig in het Witte Paard. Helaas zijn wij van Pinparade.nl er deze keer niet bij. De uitgaven van nieuwe pins proberen wij zsm via onze facebookpagina door te geven.

Bjorn
een jaar geleden

Beste, heeft u misschien een extra fabula pin die voor een normale prijs overgekocht kan worden? Alvast bedankt!

Eftelingie
een jaar geleden

Beste, is de Zes Zwanen pin nog te koop via de webshop aangezien hij zou uitverkocht zijn in het park?
Met vriendelijke groeten!

Ronald (beheerder Pinparade.nl)
een jaar geleden

Bedankt voor uw bezoek aan Pinparade.nl, zolang pins door ons worden aangeboden in de webshop kunnen wij ze leveren.

Ronald
een jaar geleden

Wij hebben uw meest recente bericht verwijderd en een e-mail aan uw verzonden. Het kan zijn dat deze in uw spambox beland is. Veel plezier met uw aankoop.

Jsn de Groot
een jaar geleden

Goedemorgen heb sl een berichtje gestuurd masr eil tovh nog iets kwijt ik snap niet als de EFTELING om 11.00 uur open gaat dat de Pins al om 10.00 uur verkocht worden en om 11.30 uur stonden ze al op MARKTPLAATS TE KOOP.Zo heeft een echte verzamelaar geen kans.Wacht graag op U reactie.

Ronald (beheerder Pinparade.nl)
een jaar geleden

Hallo Jan, ons gastenboek wordt vaak gebruikt als chatsite en ondanks wij berichtjes ontvangen leuk vinden voelen wij ons niet verplicht om op elke post te reageren. Met klachten over Efteling of Marktplaats kunnen wij helaas niets. Wij proberen met deze site verzamelaars verder te helpen. Ook onze webshop hoort hierbij maar heeft zeker geen prioriteit, wij zien u het liefst in het Park met een map vol dubbele pins en een ruilkoord om de nek om met ons en andere verzamelaars te ruilen zoals Efteling het ooit bedoeld heeft.

Tygo
een jaar geleden

De limiet geld alleen op de dag zelf, heeft een medewerker mij verteld. Dus er kunnen nog wel pins verkocht worden als ze natuurlijk er nog zijn na de uitgave.

ronald ( beheerder Pinparade.nl )
een jaar geleden

De winterpin 2019/2020 en de pin uitgegeven vanwege de opening van Fabula komen niet in onze webshop, inmiddels is in het park een limiet ingesteld van 2 of 3 pins per persoon en wij houden ons aan deze regel welke wel betekend dat we niemand aan nieuwe pins kunnen helpen die niet op de dag van uitgave in het park zijn. Wel zijn wij van Pinparade.nl nog zo vaak we kunnen aanwezig in het park om pins te ruilen met verzamelaars, mocht u ons tegenkomen ben u van harte welkom een kijkje te nemen in onze ruilmappen. Vraag ons echter niet wat een pin kost, er wordt door ons in het park niet verkocht.

bjorn
een jaar geleden

kan ik hier nog aan een fabula pin komen?

Jan de Groot
een jaar geleden

Ik wil uw vragen of ik nog een pin van Fabiola kan komen bedankt

Maxim & Petra
een jaar geleden

We hebben juist zeer veel en mooie Pins geruild met U, kunnen we de sprookjesboom, phyton en lampje nog ruilen , we zijn vandaagnog in efteling , mijn whats app 0032468506123

Ronald (beheerder pinparade.nl
een jaar geleden

Erg leuk met jullie geruild te hebben in het park, dat is hoe het verzamelen van pins altijd zou moeten gaan, ruilen zodat beide partijen er een goed gevoel aan over houden. Hopelijk tot ziens in de Efteling ...

Tygo
een jaar geleden

Wat wordt die fabula pin mooi! Komt die ook hier in de webshop?

Tygo
een jaar geleden

Komt de winter pin van dit jaar weer in de webshop?

Ronald (beheerder Pinparade.nl)
een jaar geleden

Elke uitgave van Efteling proberen we in de webshop te plaatsen, dit lukt ons niet altijd maar we doen ons best.

Jesper Van Dijk
een jaar geleden

Is er al wat meer duidelijkheid hierover? En de Fabula pin? Ik wil ze heel graag hebben.

Koen
een jaar geleden

Wat is de levertijd van de pins als ik die bestel in de webshop?

Ronald (beheerder Pinparade.nl)
een jaar geleden

Bedankt voor je reactie op Pinparade.nl
De pins uit de webshop worden uiterlijk 3 werkdagen na betaling verzonden, er volgt bij een bestelling ook altijd een bevestiging per mail hiervan.

Jesper Van Dijk
een jaar geleden

Als ik de Zes Zwanen pin op deze website koop, is die dan nog nieuw in verpakking? (Inc kaartje en plasticine)

Ronald
een jaar geleden

Bedankt Jesper voor je bezoek aan de Pinparade.nl webshop. De Pins uit onze webshop worden verzonden zoals wij ze van Efteling ontvangen hebben, wij openen de verpakkingen niet. De Zes Zwanen pins hebben wij ontvangen op kaartje in plastic zakje, zo zullen wij deze dan ook verzenden

jan de groot
2 jaar geleden

ik ben gisteren in de efteling geweest ik wilde die nieuwe pin van de 6 zwanen kopen maar ze waren al weg komen er nog want die handel laren kopen alles op ik vind het belachelijk

Ronald
2 jaar geleden

Leuk dat je in de gelegenheid was de Efteling te bezoeken en de pin is inderdaad inmiddels uitverkocht in het park. Je bent altijd welkom in onze webshop waar we er nog enkele op voorraad hebben.

Monique Op den Brouw
2 jaar geleden

Is het mogelijk om op de hoogte gehouden te worden als er nieuwe pins uitkomen? Is het mogelijk om ergens de oudere pins nog te kopen? Groeten, Monique.

Ronald (beheerder Pinparade.nl)
2 jaar geleden

Bedankt voor je bezoek aan Pinparade.nl. Om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe pins heeft de Efteling een twitteraccount en wij van Pinparade roepen het zo af en toe via ons Facebook-account. Oudere pins zijn in de Efteling vrijwel niet te koop omdat de meesten gewoonweg uitverkocht zijn, via andere kanalen zijn ze vaak te koop maar dan voor hogere prijzen. Ook wij bieden hier van tijd tot tijd wat oudere pins aan, ook tegen een meerprijs om andere kosten te dekken.

Ronald (beheerder Pinparade.nl
2 jaar geleden

Hoi Janice …
Bedankt voor je bezoek en berichtje op Pinparade.nl.
Er is een mailtje verzonden maar mss is het in je spam terecht gekomen.

Grtz Ronald...

Janice
2 jaar geleden

Hallo Ronald,
Bij de fandommarkt hebben wij even gesproken. Graag zou ik contact met u hebben om Efteling pins te ruilen/kopen zodat mijn vader zijn collectie compleet heeft.
Groetjes, Janice.

martin
2 jaar geleden

Goed bezig Ronald , de nw pins staan er goed op .
Nog leuke zaken gedaan vandaag op de beurs , vond het elf op efteling gebied een beetje tegenvallen voor disney was er genoeg.
Zie je mogelijk wel weer eens in de efteling

ps , ik was vanmiddag bij je stand samen met mijn dochter en hebben nog even samen gebabbeld

Axl Thirry
2 jaar geleden

Hallo, ik heb onlangs mijn pinbord compleet vernieuwd. Nu zit ik er al een tijdje mee dat ik niet goed weet hoe ik de Houten Pinokkiopin moet vastmaken op het kurk. De achterkant is namelijk geen gewoon pinspeldje, maar een veiligheidsspeld. Heeft er iemand tips hoe ik dit kan vastmaken? Ik hoor het graag! Alvast bedankt!

martin
2 jaar geleden

Hallo Ronald
ik vind het jammer dat na lange tijd de pins nog nooit zijn bijgewerkt.
ik begrijp wel dat het veel werk is maar als je zoiets bijhoud moet het toch wel te doen zijn .
eventueel iemand vragen die kan helpen .

suc6 met de hobby

Heike
2 jaar geleden

Hoi ik vind het geweldig en blij dat deze pagina opnieuw is bijgewerkt.

Jesper
2 jaar geleden

Hoi beheerders, wordt deze website nog geüpdatet? Ik zie bij 'de pins en hun verhaal' nu wel de nieuwe pin staan, maar bij de pins op EPP nummer nog geen updates. Indien jullie hier hulp voor nodig hebben: ik ben er altijd :). Groetjes!

Ronald (beheerder pinparade.nl)
2 jaar geleden

Hoi Jesper, bedankt voor je reactie. We zijn inderdaad weer stap voor stap bezig de achterstand in te halen en hebben onlangs kleine toevoegingen en wijzigingen gedaan. We gaan hier binnenkort weer mee verder om zo de site weer up-to-date te krijgen.

Mike
3 jaar geleden

Goedendag, ik zal graag een pin van jullie hebben :)

dank, Mike

Mike
2 jaar geleden

Beste Mike,
Blijkbaar ging er de afgelopen tijd veel mis met de communicatie op de site Pinparade.nl, onze excuses hiervoor. Inmiddels zijn er voor bestellingen een kleine webshop toegevoegd die deze problemen moet verhelpen en zal binnenkort alles weer netjes bijgewerkt worden.
Bedankt voor uw bezoek,
Grtz Ronald ... (beheerder Pinparade.nl)

matthijs
3 jaar geleden

phyton pins
zijn inmiddels bijna uit verkocht
wel is er een nieuwe set van droomvlucht
en een jubileum pin ook van droomvlucht

gr matthijs

martin
3 jaar geleden

LET OP

Zaterdag 31-maart 20198 komen er 23 pins uit van de heropening van de python.
De prijs van deze pins is € 14 voor de set van 3

Martin de jong
3 jaar geleden

Vraagje ,
word deze site nog wel bijgewerkt .
mis namelijk nogal wat pins in het overicht.
heb hierover al eerder bericht maar nog nooit antwoord .
of ligt desite helemaal stil ??

Martin de jong
3 jaar geleden

Eerst prettige feestdagen en een goed begin.
Wanneer worden de nieuwe pins weer eens op de site gezet . er is nu toch wel enige achterdtand.

Suc6 met de hobby
Martin de jong
Oosterhout

Iris Meersman
4 jaar geleden

Is de pinparade pin nog te koop?

Matthijs
4 jaar geleden

16 september komt er een nieuwe pin uit
Sprookjesspeokkelaar

Matthijs
4 jaar geleden

Hoi hoi
Symbolica set is weer verkrijgbaar
In de Efteling

Gr

matthijs
4 jaar geleden

hoi allemaal
effe ter info
alleen de limited editie van symbolica is niet meer verkrijgbaar
pardoes en pardijn wel nog:)


gr matthijs
hier waren er ook erg weing van

lydia young
4 jaar geleden

hoi werken julie de site nog bij met de pins en de info en ik zou graag pinparade pin kopen

Maarten
4 jaar geleden

De nieuwe symbolica pins waren de 2e dag al op. Een groepje mensen uit de omgeving van de efteling, met een abonnement, heeft de pins opgekocht. Ze worden nu verkocht op marktplaats tot wel €50.-
Wij gaan weer in augustus naar de efteling en ik vind het echt niet leuk dat de symbolica pins niet meer in de efteling voor een "normale prijs" zijn te krijgen.

matthijs
4 jaar geleden

pinparade pin:)

agnes remeijsen
4 jaar geleden

graag wil ik zo n pin grt Agnes